Agim Nuhiu prej javës së ardhshme do udhëheq me MPB-në

Naqe Çulev, ministria aktual teknik i punëve të brendshme, edhe këtë javë është në funksionin e tij. Ministrinë deri në përzgjedhjen e re të Qeverisë, do ta udhëheqë Agim Nuhiu, i cili ishte zëvendës i Oliver Spasovskit. Ai e udhëhiqte MPB-në edhe pas zgjedhjeve parlamentare më 2016tën, informon Zhurnal.

Nga posti zv.ministër shtesë do të ikë gjithashtu edhe Sllavjanka Petrovska.

Nga VMRO-DPMNE gjithashtu do të ikin edhe kuadrot nga Ministria e Bujqësisë, për administratë dhe shoqëri informative dhe finansa. Ministrat Dimkovski dhe Mançevski do të vazhdojnë të udhëheqin ministritë.

Mançevski do të jetë njëkohësisht edhe deputet edhe ministër, derisa nuk zgjedhjet Qeveria e re.StrugaLajm

Oliver Spasovski do të ngelet kryeministër teknik, i cili njëherit është edhe deputet, me të drejtë vote kur formohet për formimin e Parlamentit dhe Qeverisë së

In : Aktuale

Loading...
loading...