Aksident në rrugën Strugë-Dibër përskaj Veleshtës

Sonte rreth orës 19:30 në rrugën regjionale Strugë-Dibër afër Veleshtës, ka ndodhur një aksident trafiku. Në aksident u përfshinë dy automjete motorike . Ekipet e policisë inspektuan vendin e aksidentit dhe po orientojnë trafikun.

In : Aktuale

Loading...
loading...