Aksident trafiku në rrugën Strugë-Dibër

Në aksident trafiku raportohet se ka ndodhur në rrugën Strugë-Dibër në afërsi të Urës së Morovishtit.Në aksident është përfshirë një makin dhe një autobus.Raportohet se dy persona janë lënduar dhe janë transferuar në Spitalin e Strugës.(Strugalajm.com)

received_10211578874001272received_10211578862720990received_10211578873881269StrugaLajmStrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...