Arjanit Hoxha:A ka mundësi dikush t’i thotë Qeverisë dhe Komisionit rregullator “ta ndalin dorën” se na morën në qafë!

“A ka mundësi dikush t’i thotë Qeverisë dhe Komisionit rregullator “ta ndalin dorën” se na morën në qafë!
Dështim i njëpasnjëshëm, veprime të pa matura dhe normalisht populli do paguan pasojat e gjithë kësaj pa aftësie.
Për më pak se një javë arrin 50% shtrenjtimi i naftës, por normalisht këta për luftën në Ukrainë kanë patur informata po për dëmin që i shkaktojnë shtetit dhe qytetarëve nuk kanë asnjëherë informata.
#Turp#QeveriaOUT“, shkroi Hoxha në Facebook.

Ndërkaq nga mesnata për tre denarë të shtrenjtohet dizeli, benzina mbetet e njëjtë, kurse për 2.5 denarë shtrenjtohet vaji ekstra i lehtë.StrugaLajmStrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...