Arrestohen 4 persona për zjarrin te deponia e Strugës ,kërkohen porositësit?

Strugalajm.com nga burime të rezervuara mëson se zjarri te deponia në Strugë është i qëllimshëm .Këro burime referojnë se policia tashmë ka ndaluar 4 persona .Edhe pse nuk jepen më shumë detaje indirekt lihet të kuptohet se personat e ndaluar kanë zbatuar porosi të të tretëve duke saktësuar se edhe hetimi policor është fokusuar drejt kësaj indicie .Prej disa kohësh nuk ka javë që deponia e Strugës të mos marri zjarr .Në disa raste autoritetet vendore kanë akuzuar se zjarri është i qëllimshëm dhe me prapavi nga struktura te caktuara .(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...