Arrestohet hajduti i 12 vjedhjeve të rënda në Ohër!

Policia e Ohrit sot ka dorëzuar padi penale kundër 23 vjeçarit XH.I. nga fshati i Gostivarit, Dobrosh, për shkak të kryerjes së 12 vjedhjeve.

Ai vjedhjet i ka kryer gjatë majit të këtij viti, në zonën e Ohrit, kumtoi zëdhënësi i SPB Ohrit, Stefan Dimovski.

Duke i shfrytëzuar disa mjete, por edhe fuqinë fizike, gositvarasi ka arritur që të hyjë në këmbimore, agjenci për patundshmëri, farmaci bujqësore, zyrat e shërbimeve të pagesave, Ndërmarrje Publike “Proakua” dhe “Niskogradba”, në markete, dyqane suveniresh, punëtori dhe sallone për bukuri.StrugaLajm

Nga vjedhjet e kryera ai në mënyrë të paligjshme ka fituar rreth 40.900 denarë dhe 2.600 euro.
Loading…


loading…