Aty ku filloi ndryshimi i madh!

Sot kisha nderin e madh dhe knaqesine e veçante te pritesha ne kabinetin e Tij nga shqiptari i pare ne historine e kombit tone, qe eshte vene ne balle e ne udheheqje te Kuvendit te Maqedonise!
Ne vizite te Kryetari i Parlamentit te Maqedonise, ish – Komandanti i UÇK-se, shqiptari historik i nderuari Talat Xhaferi!
Aty ku filloi ndryshimi i madh!
Ketu ku nisi edhe de jure te flase shqip parlamenti maqedon!
Knaqesi e madhe dhe e ardhme e sigurte, kur sheh nga afer se si shqiptaret drejtojne me parlamentin e nje shteti qe eshte i njohur dhe i pranuar nderkombetarisht!
Ska dyshim se dite te mira e te bardha e presin popullin shqiptar, kur ka djem te tille te menqur e te guximshem qe i ka ne balle!
Ismet Sylejmani-Shkup 1 Gusht 2017!

StrugaLajm

Loading...
loading...