BDI-ja e Ladorishtit nominon Ramiz Merkon dhe Azdren Memetin si kandidatë për Strugën!

Këshilli Vendor i BDI-së në Ladorisht ka zhvilluar takimin e radhës ku ka diskutuar në lidhje me propozimet partiake për kandidatët për kryetar të kësaj partie për Komunën e Strugës si dhe bartësin e listës së këshilltarëve.Sic informon kryetari i Këshillit Vendor të BDI-së në Ladorisht Asan Kolonja  takimi i kësaj strukture kaloi në frymën demokratike ku si kandidatë të mundshëm për kryetar komune ka propozuar Ramiz Merkon dhe Azdren Memetin ndërsa për bartës liste Berat Kolonjën.(Strugalajm.com)

In : Aktuale

Loading...
loading...