BDI-Strugë:Skandal,Turisti ofendon Hoxhallarët(VIDEO)

Nje tjetër skandal nga Turisti i Strugës, në një takim të mbajtuar me strukturat partiake të partisë së tijë në fshatin Ladorisht Turisti ofendon hoxhallarët dhe njerzit që janë pranë tij qeshin me fjalët e tij.
(BDI-Struge)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...