Digjet makina me targa të Strugës

Më 07.07.2020 në NJPB Strugë, NM (44) nga fshati Novo Sellë i Strugës denoncoi se në automjetin e tipit ,, Mercedes,, me targa të Strugës në pronësi të gruas së tij , ka shpërthyer zjarr.Zjarri ka shpërthyer gjatë drejtimit të automjetit në rrugë në afërsi fshatit Podgorcë të Strugës. Zjarri është shuar dhe nuk ka persona të lënduar.Sektori për Punë të Brendshme Ohër.Zëdhënëse e SPB Ohër Merlina IslamiStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...