Drini i Strugës i merr tre medalje te turneun” Adem Jashari”

K. K “Drini” në turneun Ndërkombëtar në karate për nder të Komandantit Legjendar “Adem Jashari” i cili u zhvillua sot (18.11.2017) në pallatin e sportit në Prishtinë, nën organizimin e shkëlqyer nga Federata e Karatesë së Kosovës.
Në këtë eveninent të rëndësishëm, me pjesmarrjen e tyre e nderuan edhe vëllau i Ademit, Rifat Jashari me dy nipërit e tij Ademin dhe Shaban Jashari.
Klubi jonë u paraqit me tre sportistë dhe duke fituar një medalje ari dhe një medalje bronzi.
Hamza Zylali i artë dhe
Pasho Mustafai i bronztë.
Pa medalje këtë radhë mbeti Gresa Mustafai.
K. K “Drini” falenderon publikisht bordin udhëheqës të K. K “Prishtina” të cilët u përkujdesën për akomodimin e sportistëve tanë.

Nesër (19.11.2017) në Shkup – kampionati shtetëror për Kadet- Junior dhe U21.
Më datë 26.11.2017 në Prishtinë – Kampionati Mbarkombëtar në Karate, për nder të 28 Nëntorit!

Vazhdojm tutje, për suksese të reja!

StrugaLajm
Loading…


loading…