Edhe një aksident në rrugën Strugë-Ohër

Një aksident trafiku ka ndodhur dje, pak pas orës 16:00 në rrugën e vjetër Ohër-Strugë, ku pas ndryshimeve të fundit është devijuar qarkullimi në pjesën nga Podmolli në Ohër. Në aksident janë përfshirë një automjet pasagjerësh dhe një motoçikletë dhe janë shkaktuar dëme të tjera materiale. Për shkak të rindërtimit të rrugës Podmoll-Ohër, qarkullimi po zhvillohet përgjatë rrugës së vjetër Ohër-Strugë, gjë që ka shkaktuar reagime të mëdha në opinion, para së gjithash për shkak të sigurisë së kësaj rruge.

StrugaLajm
Loading…


loading…