Fero arrestohet nga policia e Maqedonisë së Veriut

Ish artisti i njohur Fero është ndaluar nga policia e Republikës së Maqedonisë së Veritu në pikën kufitare Bllacë.

Para disa viteve ai ka pasur një akuzë në Maqedonin e Veriut dhe gatë hyrjes ilegalisht në Republiken e Maqedonis së Veriut ai për momentin ndodhet në paraburgim për 24 orë./TSStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...