Euro 2020/Ndeshjet që do të luhen sot (Oraret)

Me duelin e mbrëmshëm Turqi-Itali që përfundoi me rezultatin 3 me 0 në favor të italianëve, nisi zyrtarisht Kampionati Europian i Futbollit dhe tashmë çdo ditë do të kemi ndeshje e spektakël ku 24 skuadra do të luajnë në 6 grupe për të luftuar për të ecur më tej.

Do të jenë ditë të ngjeshura me futbollin elitar ku pothuajse në fazën e grupeve do të luhen 3 ndeshje në ditë deri në përfundimin e kësaj faze ku 12 ekipet e para kalojnë më tej por edhe 4 të tretat më të mira në bazë të pikëve dhe golave të shënuar. Përpara se të arrijmë deri në finale më poshtë mund të shikoni dhe kalendarin e plotë të fazes së grupeve të Euro 2020:

12 qershor

Grupi A: Uells-Zvicër (15:00, Baku)

Grupi B: Danimarkë-Finlandë (18:00, Kopenhagen)

Belgjikë-Rusi (21:00, Shën Petërsburg)

13 qershor

Grupi D: Angli-Kroaci (15:00, Londër)

Grupi C: Austri-Maqedoni e Veriut (18:00, Bukuresht)

Holandë-Ukrainë (21:00, Amsterdam)

14 qershor

Grupi D: Skoci-Çeki (15:00, Gllasgou)

Grupi E: Poloni-Sllovaki (18:00, Shën Petërsburg)

Spanjë-Suedi (21:00, Sevilje)

15 qershor

Grupi F: Hungari-Portugali (18:00, Budapest)

Francë-Gjermani (21:00, Mynih)

16 qershor

Grupi B: Finlandë-Rusi (15:00, Shën Petërsburg)

Grupi A: Turqi-Uells (18:00, Baku)

Itali-Zvicër (21:00, Romë)

17 qershor

Grupi C: Ukrainë-Maqedoni e Veriut (15:00, Bukuresht)

Grupi B: Danimarkë-Belgjikë (18:00, Kopenhagen)

Grupi C: Holandë-Austri (21:00, Amsterdam)

18 qershor

Grupi E: Suedi-Sllovaki (15:00, Shën Petërsburg)

Grupi D: Kroaci-Çeki (18:00, Gllasgou)

Angli-Skoci (21:00, Londër)

19 qershor

Grupi F: Hungari-Francë (15:00, Budapest)

Portugali-Gjermani (18:00, Mynih)

Grupi E: Spanjë-Poloni (21:00, Sevilje)

20 qershor

Grupi A: Itali-Uells (18:00, Romë)

Zvicër-Turqi (18:00, Baku)

21 qershor

Grupi C: Maqedoni e Veriut-Holandë (18:00, Amsterdam)

Grupi C: Ukrainë-Austri (18:00, Bukuresht)

Grupi B: Rusi-Danimarkë (21:00, Kopenhagen)

Finlandë-Belgjikë (21:00, Shën Petërsburg)

22 qershor

Grupi D: Çeki-Angli (21:00, Londër)

Grupi D: Kroaci-Skoci (21:00, Gllasgou)

23 qershor

Grupi E: Sllovaki-Spanjë (18:00, Sevilje)

Suedi-Poloni (18:00, Shën Petërsburg)

Grupi F: Gjermani-Hungari (21:00, Mynih)

Portugali-Francë (21:00, Budapest)

Loading...
loading...Loading…


loading…