Fitorja e Ziadin Selës, nisi nga Dollogozhda

Dollogozhda dhe Rinia e Dollogozhdës e parandiejnë fitoren. Ashtu si në 2013 edhe kësaj radhe, fitorja fillon nga këtu.
Ju faleminderit!
#meDijedheGuxim
#AleancapërShqiptarët
#përStrugën
#përDollogozhdën
#9

Shtabi i ASH StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...