Garip Kaba,shef i shtabit të ASH-së në Strugë

Garip Kaba, është zgjedhur shef i shtabit elektoral të Aleancës për Shqiptarët për Komunën e Strugës.Lajmin për Strugalajm.com e konfirmon Ymer Ymeri kryetar i ASH-së .Garip Kaba,aktualisht drejton Ndërrmarrjen Komunale të Higjienës dhe është një politikanët më me ndikim në këtë formacion politik.Në Strugë, konkuron lideri Ziadin Sela, ndërsa bartës liste të këshilltarëve Ymer Ymeri .(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...