JA KUSH ËSHTË VAJZA NË VIDEO ME SAFET GJICIN

Alma Kaçi dyshohet se është vajza që filmua në zyrën e Safet Gjicit, në videon që qarkulloi me shpejtësi në rrjete sociale. Ajo përdori një kamera të vendosur në çantën e saj, e lënë përballë tavolinës ku u krye akti seksual, për të filmuar ish-kryebashkiakun e Kukësit.

Burime jo zyrtare bëjnë me dije se vajza është një agjente e mirëtrajnuar, për të nxjerr në pah epshet e papërmbajtura të zyrtarëve të lartë. Me origjinë ajo është nga Berati por jeton në Durrës dhe vepron e mbrojtur nga një grup kriminal. Dyshohet se Alma Kaçi shfrytëzonte “kauza sociale” për tu takuar me zyrtarë të lartë, politkanë, njerëz të njohur e biznesmenë.StrugaLajm
Loading…


loading…