K.F Veleshta e zgjodhi Kryesinë e re

KF Veleshta tashme ka filluar aktivitet per sezonin 2017/18 dhe ate duke ristukturuar kryesine e klubit e cila tashme do te udhehiqet nga disa futbolliste dhe disa te rinj veleshtarë!
Me nje vendim unanim futbollistët dhe te pranishmit ne mbledhje per antarë te kryesise u zgjodhen Gent Hani,Fartan Hanii,Lebit Bekteshi,Ilirid Nasufi, Besmir Hani,Bestar Kupa,Argjent Hani,Pleurat Hani.

Kryesia e re dhe të gjithe futbollistet e Klubit Futbollistik Veleshta falenderojnë kryetarin e deritanishëm Bekim Hanin dhe te gjithë anëtaret e kryesisë per punën e bërë gjate sezonit qe lamë pas..

Kryesia e re do te zhvilloje disa takime te reja ne ditet ne vazhdim ku do te zgjidhet kryetari i klubit ,nenkryetari,sekretari si dhe punonjës tjerë të skuadrës ..

Me respekt,
Kryesia e Klubit Futbollistik VeleshtaStrugaLajm

#forcaVeleshta #vazhdojme #meteforte

In : Aktuale, Sport

Loading...
loading...