Kapet drogë në rrugën Strugë-Ohër,policia jep detajet

Më 14.02.2022, në ora 19.00, në Njësinë për
Punë të Brendshme Strugë është ndaluar IA (25) nga Presheva, Republika e Serbisë. Gjatë kontrollit në rrugën rajonale Strugë-Ohër, oficerë policorë kanë gjetur dhe konfiskuar tre pako me marihuanë. Kundër tij do të ngrihen kallzime përkatëse.

Zëdhënëse e SPB-Ohër Merlina IslamiStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...