Këto janë emrat e kandidatëve të BDI-së për zv/ministra

Emrat e kandidatë ve për zëvendës ministra të BDI -së në qeverinë e Maqedonisë:

Zv/ministër i Punëve te Brendshme – D-r. Agim Nuhiu
ZV/ministër i Mbrojtjes – Bekim Maksuti
Zv/ministër i Arsimit – D-r. Visar Ganiu
Zv/ministre e  Financave – D-r. Shyrete Elezi

Ndërkohë ende nuk dihen emrat e kandidatëve për  sekretarë shtetëror. Përndryshe BDI-së do i takojnë 4 sekretar shtetëror  dhe atë në Mistrinë e Kulturës, Ministrinë e Bujqësisë, Sekretariatin për Marrëveshjen e Ohrit dhe në Ministrinë e Shoqërisë Informatike.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...