Lëvizja BESA drejtuar komunës: Jo punë në kohë fushate!

Kërkojmë nga oponenti ynë (LRPDSH) që të tërheqin dorë nga punët në kohë fushate.
Kjo është jo-ligjore dhe për këtë do të lëshojmë padi.
Shtabi i Lëvizjes BESA – Strugë

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...