LP Bashkimi – Strugë, nis aksionin”RRI NË SHTËPI- NE JEMI PËR TY”

THIRRJE PUBLIKE

Të nderuar qytetar, bashkëvendas dhe ju mërgimtarë.

Duke ndjekur situatën aktuale që po përfshinë të gjithë globin si rezultat I pandemis COVID-19,
Lëvizja Popullore Bashkimi – Strugë, hap aksionin e rradhës me moton, RRI NË SHTËPI- NE JEMI PËR TY.
Kjo iniciativë, ky projekt do të jetë përsëri me motiv humanitar, për të ndihmuar në çdo vend ku është prezente nevoja, jo vetëm ekonomikisht ose materialisht porn në çdo formë që është Brenda kapacitetit të LPB-së.
Ne si LPB do të jemi në dispozicion për të iu përgjigjur çdo nevoje, çdo thirrje, në çdo moment që ne do të kemi mundësinë për të lëvizur dhe për të ndërmarr masa për nevojat që ju keni.
Mbi të gjitha, nevoja më e madhe është të pajisen një numër I madh familjesh puntore me ushqime dhe mjete financiare.
LPB parashikon që në ditët në vijim të ndërmarr aktivitete ende më të mëdha, por për gjithçka do të jemi në çasje.
Nëse ju, të nderuar qytetar, keni ide, sygjerime, analiza të plota, që mund të realizohen për të zbutur këtë plagë kaq të madhe, mos hezitoni të na shkruani apo edhe të na bashkangjiteni.

NDIHMO EDHE TI, SEPSE TI JE SHPRESA !

Me dorë në zemër:
LËVIZJA POPULLORE BASHKIMI
KONTAKT:

071/804/232
070/783/563

Loading...
loading...Loading…


loading…