Makina që po “çmend” adhuruesit e xhipave (FOTO)

Xhipi “The Gladiator” është automjeti i cili i bëri adhuruesit e makinave të mbajnë kokën me duar.

Fuqia e kësaj makine do të vijë nga familja e njohur Pentastar 3.6 litërsh me Auto Stop-Start dhe një zgjedhje midis një manuali me gjashtë shpejtësi dhe një ndërrues tjetër me tetë shpejtësi, transmeton lajmi.net.

Në vitin 2020, gjithashtu do të jetë në dispozicion edhe ekuilibri i parashikuar EcoDiesel V6 i çiftuar në tetë shpejtësi.

I vetmi stil i trupit është ekuilibri i Crew dhe një çelik prej pesë këmbësh.StrugaLajm

Enterieri përmban sistemin e infotainment Uconnect të gjeneratës së katërt me Apple CarPlay dhe Android Auto.

Ndërkohë, t’i ndjekim disa prej fotografitë e këtij xhipi.

In : Aktuale

Loading...
loading...