Makina të bllokuara dhe baltë në autostradën Tiranë-Durrës(Foto)

Pamjet që shihni vijnë nga autostrada Tiranë-Durrës, konkretisht tek City Park pak orë pas përmbytjeve. Duket sikur gjithçka i ngjan një vendi që sapo ka shpëtuar nga një uragan. Në foto shihen makina të bllokuara nga uji si dhe mbeturina pa fund.

Që prej pasdites së djeshme situata u paraqit tepër problematike tek City Park, ku të bllokuar mbetën shumë qytetarë, mes tyre dhe fëmijë. Niveli i ujit në këtë zonë ishte shumë i madh, aq sa në autostradën Tiranë-Durrës disa përdorën si mjet udhëtimi edhe gomone.

StrugaLajm

In : Aktuale, Rajoni

Loading...
loading...