Mësuesja tregon se si duhen rrahur gratë

Burrave myslimanë u lejohet të godasin gratë e tyre nëse ato janë të pabindura dhe dhuna në familje është “bekim”, sipas femrave të një dege radikale të një grupi islamik në Australi. Mësuesja e fillores së një shkolle në Sidnej, Reem Allouche, gjatë një takimi me femrat të regjistruar në video, thotë se rrahja e gruas është një “akt simbolik” dhe shton se në rrahje lejohet edhe përdorimi i shkopinjve të vegjël. Në një moment ajo tregon edhe se si duhet përdorur shkopi, duke goditur me shaka pjesëtaren tjetër të panelit. Mësuesja thotë se gratë duhet të rrihen vetëm nëse janë kapur në mëkat. “Mosbindja ndaj burrit, aktet imorale dhe tradhtia. Këto janë gjërat që meritojnë ndëshkim”, tregon Allouche.

StrugaLajm
Loading…


loading…