Një fshat në Gjermani del në ankand, shitet për vetëm 125 mijë euro

Shitja e një fshati të tërë në Brandenburg të Gjermanisë, ua ka tërhequr vëmendjen afro 40 personave të interesuar për ta blerë.

Alvin “një fshat me një mjedis rural”, do të duhej të shitet të shtunën me një çmim fillestar prej 125 mijë euro.

Menaxheri i shtëpisë së ankandit Karhausen në Berlin, ka deklaruar se blerësit potencialë do të kenë mundësinë ta blejnë me një çmim të volitshëm.

“Personi që do të jetë pronar i këtij vendi do të ketë në dispozicion një sipërfaqe prej 16 mijë metra katrorë në mes të pyllit, që përfshin ndërtesa të shumta banimi”, kanë njoftuar zyrtarët e shtëpisë së ankandit.StrugaLajm

Zgjidhja arriti dy vëllezër pas bashkimit të Gjermanisë dhe shitet pasi njëri prej tyre vdiq. Këto zonë e kishin trashëguar dy vëllezër pas bashkimit të Gjermanisë, kurse tani ka dal në shitje pasi njëri prej tyre ka vdekur. /Blic/


Loading...
loading...