Një person vritet me armë në Çair!

Ne rrugën Lazo Trpovski ne lagjen e Fushë Topanës me arme zjarri është gjuajtur personi Ismet Arifi ku dhe ka nderuar jetë, derisa i lënduari Kemal Lusjani është dërguar ne Spitalin e Qytetit. Viktima, sipas burimeve të Alsat ka pasur dosje kriminale. Megjithatë, ende nuk dihet autori dhe motivi i vrasjes. Ekipet policore dhe gjykatësi hetues kanë dalë në vendngjarje dhe po kryet ekspertizë. Policia është vënë në kërkim të autorit të vrasjes.

StrugaLajm








Loading…


loading…