Ordanoski: Dhe shoferi i Gruevskit e di se ai ka marr fund

Analisti politik Saso Ordanoski një intervistë dhënë për Tv Telma tha se strategjia e Nikolla Gruevskit është “të blesh një ditë, për të kaluar një tjetër”, transmeton FLAKA.

”Dhe shoferi i Gruevskit e di se Gruevski është gati. Kur despotët do të pushojë të jenë problem për shtetin që ata kanë sunduar, ata bëhen një problem për partinë e tyre. Gruevski ishte një njeri që shkoi për të humbur raundin e dytë të zgjedhjeve. Nuk është e diskutueshme që koha mes dy raundeve nuk ishte për zgjedhjet lokale, por ishte një fushatë për mbijetesën e Gruevskit në parti. Me atë fushatë, kryetarët e komunave nuk ishin në gjendje të fitonin zgjedhjet. Strategjia e Gruevskit është “blej një ditë për dhe kalo një ditë jetër”. Kjo do të zgjasë për një kohë, është fati i atij tipi të politikanëve që nuk dinë të pranojnë humbjen, do ta tërheqin partinë e tyre me vete”, tha Ordanoski.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...