Pollozhani:PËR DO SHQIPTARË TRUTHARË

Shpëtim Pollozhani

A nuk jeni duke parë se jeni në gjendjen e kësaj zobre( në foto) të mjerë.
Siljanoska- kandidate e Vemerosë thotë: s’ka shtet binacional ( shqiptarët duhet ti bien këtij teli). Është rrezik për shtetin.
Pendarovski- kandidat i LSD dhe DUI thotë: të drejta qytetare do tua garantojmë të gjithëve. Të dy kandidatët me satelitët e vetë premtojne një shtet unitarist( lexoni enciklopeditë dhe fjalorët e botës dhe do të shihni se sovraniteti ne shtetin unitar i takon vetëm një populli) kurse duistët dhe vemeroistët shqipfolës po na shesin dushk për gogla.
Në këte lojë të ndytë është i kyçur edhe faktori ndërkombëtar, i cili deshiron ta eliminojë çështjen shqiptare në MeV duke përkrahur një melting pot ( kazan shkrirës)ku të gjithe qytetarët e MeV do të trajtoheshin si maqedonas.
Skuadrën e Kalit të Trojës në këte loje të ndyrë e përbëjnë i Mjeri i Zajazit, Haxhi Muki, Haxhi Bujari, Kali i Shemës, Edmondi, Dr Gjylimsere….. dhe të gjithë ata shqiptarë që luftojnë për një sistem unitarist- antishqiptar.


Loading...
loading...