Qeveria nuk do të inicojë rregullimin e portaleve

Qeveria nuk do të inicojë ndryshime në Ligjin për media me të cilin do të rregullohej punën e portaleve, por është hapur për sugjerime për ligjin nëse shoqatat profesionale konsiderojnë se ka nevojë për atë.

Këtë e bën ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski sot duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve pas takimit me përfaqësuesin për media në OSBE Harlem Dizer.

“Ndryshimet në Ligjin për media, nëse ka nevojë, duhet të vijnë me kërkesë nga punonjësit medial. Mendoj se na duhet konsensus si shoqëri nëse duhet ta hapim këtë çështje”, theksoi Mançevski.StrugaLajm

Ai shtoi se Maqedonia si vend ka problem serioz me të a.q. faik njuz apo lajme të rrejshme.

In : Aktuale

Loading...
loading...