BDI-ja e Dollogozhdës propozon kandidaturat e Faton Pollozhanit dhe Armend Shaqirit për kryetar të Strugës

Edhe Këshilli Vendor i BDI-së në Dollogozhdë  ka zhvilluar sot takim  ku ka caktuar kandidaturat për bartës liste, si dhe për kryetar Komune të Strugës.Sic informon Faton Pollozhani  kryetar i KV së BDI-së në Dollogozhdë për kandidat për kryetar ka propozuar Faton Pollozhanin dhe Armend Shaqirin si dhe ka propozuar emra për bartës liste:Inaet Dani ,Arjeta Veliu,Fitni Dalipi,Besmir Reci.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...