Syrja Rashidi:Ka dyshime për hetimin joreal të aksidentit

Ndërkaq deputeti i Aleancës për Shqiptarët Syrija Rashidi shpreh dyshimet e tija për pasqyrim real të rastit nga organet e drejtësisë. Aleanca për Shqiptarët kërkon që të bëhet hetim paralel nga një Institucion i pavarur dhe të formohet komision anketues në Parlament për aksidentin tragjik në Llaskarcë.

Aleanca dyshon për lidhje mes pronarit të Durmo Tours dhe BDI-së.

In : Aktuale

Loading...
loading...