Të Luftohet Titizmi dhe mbetjet jugosllave në të gjitha partitë tona

Erald Sellca

Kosova është i vetmi vend në Europë që nuk ka denuar krimet e regjimit gjakatar titist dhe levave të tij , dhe bashkë me shtetin amë Shqipërinë ende nuk kemi ligj lustracioni .Prandaj kullen titistet spiunet dhe horrat gjithëandej partive e institucioneve tona .

Serbia dhe Jugosllavia Titiste-Millosheviciane kanë kryer gjenocid mbi ne , por atyre ju kanë shërbyer edhe një armatë shqipëfolesish me decenie te cilet edhe sot mes trashigimtaresh kullen në Kosovë ne kemi pas titiste te rehabilituar që në vitet 90-ta kur u krijua LDK ku në LDK u futen prokurori gjyqtari dhe i persekutuari .Gjenocidi i kryekriminelit Tito dhe zagareve tij shqipefoles do duhej ndeshkuar që moti e jo mi lenë të faktorizohen mbetjet e Beogradit Dedinjes Kumrovcit .

Pas luftes së shenjtë çlirimtare të UÇK-së në vitin 1999 kur ne e mundem Serbinë u bën gabime nga QPK e Thaçit dhe Komandantet e zonave të cilet rehabilituan Azem Vllasin ,Mahmut Bakallin ,Veton Surroin , Remzi Kolgecin etj madje elementi tiist në LDK ishte faktor ku patem edhe Isa Mustafen Kryeminister , Muhamet Mustafen deputet etjerë .

Këto gjëra ndodhen sipasojë e luftes eger per pushtet mes krahut luftes PDK AAK NISMA LVV e cila ka gjysmen esaj pjese te luftes , dhe sa ma shumë ka rivalitet egër po ringjallet gogoli titist dhe titizmi ende po qet shqelma në partite dhe institucionet tona ku titistet dhe femijet e tyre dominojnë para ish te burgosureve politik ish luftetareve dhe kuadrove të reja .

Partitë tona duhet kenë frymë shqiptare para se me qenë të profilizuara , ato duhet me ju dhenë hapesire atdhetareve dhe atyre qe duan bashkim kombetar me Shqipërinë tonë të dashur dhe të shtrenjtë .

Lider sharllatana sulmojnë Enver Hoxhen e lavdishem ,Adem Demaçin dhe kështu forcojnë titizmin te cilit ne duhet keput rrenjet .

Jo me bo hakemarrje tash familjare , por pergjegjesite e dhunes krimeve te zezave ndaj kombit tonë te hetohen denohen ndeshkohen konform ligjeve të Kosoves .


Loading...
loading...