Tërmeti nuk i ndahet Strugës!

Tërmeti ka pasur mbrëmë në Strugë.

Dridhjet kishin një magnitudë prej 2.4 gradë të shkallës Rihter dhe ishin në një thellësi prej 40 km.

Tërmeti ka qenë me epiqendër 78 km nga Tirana në Shqipëri. Ai është ndier edhe në Shqipëri.

Shumë tërmete kohëve të fundit janë ndier në Maqedoninë jugperëndimore.StrugaLajm

Këto dridhje kanë qenë të pranishme edhe në Resnjë dhe Ohër.
Loading…


loading…