Ushtria amerikane nesër ”zbarkon”në Strugë!

A jeni gati për t’u njohur nga afër me ushtrinë amerikane. Të premten, më 4 gusht, ushtarët amerikanë dhe ushtarakë të Republikës së Maqedonisë do të jenë në Strugë për të prezantuar automjetet e tyre speciale dhe pajisjet interesante. Ejani të shihni këto automjete dhe pajisje të afërt dhe bisedoni me ushtarët personalisht.(Strugalajm.com)

StrugaLajm








Loading…


loading…