Ylber Sela dhe Milaim Fetai ligjërues në shkollën verore ndërkombëtare në Dubrovnik të Kroacisë

Profesorët e UT Ylber Sela dhe Milaim Fetai ligjërues në shkollën verore ndërkombëtare ” Shipan 2017″ në Dubrovnik të Kroacisë. Sesioni i sivjetëm i 17-ti me radhë  titullohet ROLI I RRI I NATO-s DHE SFIDAT E SAJ NË BALLKANIN PERENDIMOR. Tema me interes prezantojnë edhe Profesorë nga SHBA, Austria, Rusia dhe nga shtete tjera të rajonit. Në periudhën prej 26.06-30.06.2017 studentët kanë mundësinë të njoftohen me pikëpamjet e ndryshme shkencore për fenomenet bashkëkohore ndërkombetare në përgjithësi e sidomos për sfidat e stabilizimit dhe integrimin e shteteve të Ballkanit perëndimorë në NATO dhe BE.

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...