Zekiri bashkë me dy deputetë ikin nga parlamenti për tu bër drejtorë

Deputetët e LSDM-së, Muhamed Zekiri dhe Sanja Llukarevska janë dorëhequr nga postet e deputetëve.

Dorëheqjet vijnë pasi të tre do të marrin posta në drejtori. Zekiri do të shkojnë në Fondi Shëndetësor, Llukarevska në Drejtorinë e të Hyrave Publike, përcjell INA.

Po ashtu është dorëhequr edhe deputeti i BDI-së, Bajram Kadrija, i cili është zgjedhur drejtor i Agjencisë së Komunikimeve Elektronike.

Në seancën e sotme përpos dorëheqjeve të tyre do të konstatohet edhe dorëheqja e deputetit Igor Durllovski.

Zekiri nga fillimi me deklarimet e tij ishte kundër partnerit të koalicionit BDI, megjithatë kishte votuar çdo propozim të Qeverisë, të bërë edhe nga BDI.

In : Aktuale

Loading...
loading...