Ziadin Sela: BDI për 18 vite ka ndërtuar vetëm struktura të veta kriminele

“Kur indeksi i korrupsinit rritet, efektshmëria e qeverisë ulet. BDI si pjesë e pushtetit për 18 vite ka ndërtuar struktura kriminele”, tha lideri i ASH-së Ziadin Sela në “Politica” në Tv Globi.

“BDI e ka bërë shqipëtarin 18 vite të jetojë pa fije demokracie, të jetojë në monizëm me gjithë pasojat që i sjellë monizimi. Ka ndërtuar brenda strukturave të veta struktura të cilat dita-ditës po kriminalizohen dhe pasojat e këtij kriminalizimi të BDI-së i sheh pikërisht qytetari shqipëtar”, tha Sela.

Se sa i lartë është niveli i korrupsionit, Sela tha se mjafton ta shohim raportin e fundit të “Transparency International Macedonia”, i cili e nxjerr vendin tonë në nivel me shtetet si Mongolia.https://fb.watch/3kdbsaHEKS/

Loading...
loading...Loading…


loading…