Zjarri i bie makinës në Gradishte në Ohër

Një makinë si pasojë e zjarrit është djegur tërësishtë në Gradishte në Ohër.Zjarri me shumë gjasë ka ardhur si pasojë e instalimit elektrik.Përveç dëmeve matriale nuk pasoja të tjera ndërkohë në vendngjarje ka shkuar Njësiti Zjarrfikës si dhe Ndihma e shpejt .(Strugalajm.com)StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...