27 Prill dhe 29 Tetor!

Liridona Dauti

Ju ishit aty per ne kur ne kishim nevojë për mbeshtetje! Ishit ju ai i cili u perballe me “huliganet” më 27 Prill për të mbrojtur të drejtat e shqiptarëve të Iliridës! Ishit Ju përsëri për të mbrojturën gjuhën shqipe ku asnjë nga kolegët tuaj nuk e bëri edhe pse janë në pushtet për vite me rradh gjoja perfaqesojnë shqiptarët por në të vërtet ata po perfaqësojnë armiqët tuaj dhe të gjithë shqiptarëve të Iliridës! I nderuar Kryetar ne 27 prill huliganët tentuan t’iu zhdukin fizikisht për të mos qen midis nesh, nuk e arritën këtë sepse Ju i nderuari Kryetar si cdo sfidë tjetër përball huliganëve edhee kësaj herë ia dolët, nuk e latë pa Kryetar ILIRIDËN! Por, sot Kryetar i nderuar ata përsëri të vranë me votat e tyre!
Krenare me ty! Dhe tani le të gëzojnë ata që fituan me votat e atyre që “ të vranë” ty në 27 Prill!StrugaLajm


Loading...
loading...