Ja sa të pasur janë Ahmeti, Kasami, Thaçi dhe Sela (Dokumente)

Në përputhje me Ligjin Antikorrupsion, të gjithë deputetët e zgjedhur dhe funksionarët shtetëror janë të detyruar të paraqesin listën e pronësisë edhe gjatë këtij viti, informon INA.
Kurreshtja më e madhe është për listat e pronësisë së liderëve të partive shqiptare që janë zgjedhur deputetë.

Ja cila është pasuria e tyre:

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, ka deklaruar se posedon tokë në Shqipëri, një shtëpi në Zajaz dhe një veturë tip “Polo” në emër të gruas.

Kliko me teper per Ali Ahmetin : http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=11541&search=&ime=%D0%B0%D0%BB%D0%B8&prezime=&funkcija=&institucija=

Ish-kryetari i PDSH-së, Menduh Thaci posedon 2 shtëpi në Tetovë me nga 1156 dh3 209 metër katror, dhe dy vetura, si edhe kursime në banlë në vlerën e përafërt 100 mijë euro dhe 1 milion denarë.

Shiko me teper:

http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9100&search=&ime=%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%83&prezime=&funkcija=&institucija=

Kryetari i LR-PDSH-së, Ziadin Sela, ka deklaruar se posedon tri vetura, një shtëpi dhe tokë në Strugë si edhe një pyll 30 000 metra katrorë në emër të prindërve.StrugaLajm

Shiko tabelen:

http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=7575&search=&ime=%D0%B7%D0%B8%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD&prezime=&funkcija=&institucija=

Kryetari i Levizjes BESA, Bilall Kasami ka listen anketuese me prona, shtepi dhe makina që janë në pronësi të prindërve.

Shiko tabelën:

http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=11529&search=&ime=&prezime=%D0%BA%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%B8&funkcija=&institucija=

 

In : Aktuale

Loading...
loading...