Abdurramani i reagon Rashidit për deklaratën rreth ligjit për gjuhën!

Riat Abdurramani,kryetar i Lëvizjes Besa në Strugë ka reaguar pas deklaratës rreth ligjit për gjuhën nga deputeti i Strugës nga ASH-ja Syrja Rashidi.”I nderuar deputet i Strugës,Kryetari i juaj në mes 100 ditëve të qeverisë tha që nëse gjuha shqipe nuk bëhet zyrtare brenda kësaj periudhe, atëherë do të largohet nga koalicionimi me BDI-në dhe nga qeveria. Tani 100 ditëshi ka kaluar dhe a jeni ende në qeveri?Unë e di që jeni, por sdi pse luani rolin e opozitës!

Pse sbëheni bashkë BDI dhe LRPDSH, ju veçmë keni koalicion, mos e përçani votën”potencon Abdurramani nga Besa.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...