‘Faleminderit Edi Rama që na solle Marijuana’

Një banderolë është parë në stadiumin e Genoas, e cila përmbante një mesazh tepër të çuditshëm.

Mesazhi nuk kishte lidhje me ndjeshjen e zhvilluar, por me kryeministrin shqiptar, Edi Rama.

 

“Faleminderit Edi Rama që na solle Marijuana”- shkruhej në banderolë ndërsa disa hap më tutje ishte një flamur gjigant i Shqipërisë me fushën e zezë.StrugaLajm

Nuk dihet përse është zgjedhur ndeshja, Inter – Genoa për të përcjellë këtë mesazh, dhe madje as ideatori i mesazhit, por pritet të shkaktojë shumë polemika si ngjarje.

In : Aktuale

Loading...
loading...