Komuna e Strugës do harxhojë 22 mijë euro për pritjen e vitit të ri

Ne mbledhjen e dyte te Keshillit te Komunes se Struges, sot, sipas rendit te dites u diskutua, nder te tjera edhe per Programin per pritjen e vitit te ri.
Per kete program Komuna e Struges do te shpenzoj 1,400,000 den (22.800euro).
Dua te ve theksin te pika 5 dhe 7, shfrytezim jo racional i parave publike, para te hedhura ne “kosh te mbeturinave” 300,000 den (rreth 5,000euro) sepse keto para te destinuara per kalendar aty do perfundojne. Gjithashtu jane harxhime te panevojshme 187,000 den (3,000euro) te destinuara per notesa, ore, stilograf,etj.
Mjete qe do mundesonin te shtrohet tavolina ne kete nate te ndrrimit te viteve te familjet e rrezikuara sociale.
Komuna e Struges vazhdoi me propozime per shfrytezim joracional te parave publike, propozoi te zgjerohen mjetet per udhetime jashte-administrata e qytetit per 100.000den (1,600 euro).

Rajmonda Mahmuti-Këdhilltare në Këshillin e StrugësStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...