Kurban Bajrami do festohet më 1 shtator!

Kanë mbetur edhe katër javë deri në ditë e parë të festës së myslimanëve, Kurban Bajrami.

Sipas kalendarit, Kurban Bajrami është me 1 shtator.

Me 1 shtator besimtarët mysliman do të falin Namazin në ora 5 e 48 të mëngjesit, ku edhe do të nisin urimet mes njerëzve, si shenjë paqeje, solidariteti dhe respekti për njëri tjetrin.

Data 1 shtatorit shënon edhe fillimin e vitit shkollor. Mirëpo, nxënësit do të vazhdojnë pushimin edhe për disa ditë për shkak të festës së Bajramit.StrugaLajm

Ndërsa, Fitër Bajrami  apo Bajrami i madhë është festuar me 25 qershor.

In : Aktuale

Loading...
loading...