Në Strugë digjet nga zjarri një makinë

Në SP në Strugë dje në orën 6.53 minuta është denoncuar se në rrugën “Partizanska” në afërsi të stadiumit “Karaorman” është përfshirë në zjarr një makinë motorike “SAAB”, pa targa.

Siç informon sot MPB, zjarri është shuar nga Njësiti zjarrfikës – Strugë, ndërsa ekspertizë në vendin e ngjarjes ka kryer ekipi nga Zyra e jashtme për punë kriminalistike – Strugë. Është konstatuar se automjeti në tërësi është djegur, ndërsa zjarri me siguri është vendosur qëllimisht me materie të lehtë djegëse nga ana e tani për tani personi të panjohur. PS-Strugë ndërmerr masa dhe aktivitete për ndriçimin e tërërishëm të rastit.

In : Aktuale

Loading...
loading...