POLLOZHANI: CILI BËN ZULLUM MË TË MADH

AI QË I JEP PARA TË MËDHA, 100.000 E MË SHUMË EURO PARTISË, ME TË CILAT BLIHEN VOTA OSE AI QË I PËRDOR ATO PARA PËR BLERJEN E VOTAVE.
OPINIONI SHQIPTAR DUHET T’UA DIJË EMRAT BIZNESMENËVE SHQIPTARË, TË CILËT JANË FAJTORË PËR PENGIM TË ZHVILLIMEVE POLITIKE DHE DEMOKRATIZIM TË SHOQËRISË SHQIPTARE NËN RMV. PARATË E KËTYRE SPONZORËVE I SOLLËN SHQIPTARËT NË MJERIMIN E SOTËM, NË GJENDJEN E PRESË QË DUKET NË FOTO.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...