Priten arrestime të “peshqve të mëdhenj” në Maqedoni ?!

Muaj më parë INA paralajmëroi se pas zgjedhjeve do të ketë arrestime të “peshqëve” të mëdhenjë në Maqedoni, kryesisht ish-krerë të Qeverisë së kaluar dhe funksionarë të tjerë shtetëror që ndiqen nga Prokuroria Speciale, por edhe hetime të tjera, që kanë ngelur nëpër sirtaret e Gjykatës Penale.

Pas zgjedhjes së Prokurorit të ri të Përgjithshëm Lubomir Joveski dhe kryetarit të Gjykatës Penale, Ivan Xholev do të nis zbatimi i ligjeve dhe vendimeve gjyqësore, që deri tani janë mbajtur nëpër sirtaret e gjykatave dhe prokurorisë.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...