Shfuqizohet ndalesa për shitje të alkoolit pas orës 19

Në seancën e sotme qeveritare, u vendos që Ministria e Ekonomisë, brenda dy muajsh, duhet të paraqesë një propozim për ndryshimin e ligjit për tregtinë për shfuqizimin e kohës për shitjen e alkoolit dhe shfuqizimin e kufizimit kohorë poashtu.

Sipas vendimit të sotëm të qeverisë, ndryshimet do t’i referohen ndalimit të shitjes së alkoolit në kioska, për të cilat do të lëshohet një licencë, njoftoi shërbimi i shtypit qeveritar.StrugaLajm

Related Articles
Loading…


loading…