Tërmeti drodhi edhe Strugën

Tërmet i lehtë 3.9 shkall është ndjer rreth orës 15.10  në Strugë dhe Ohër.

Tërmeti është regjistruar nga Qendra Europiane Sizmike me epiqendër 10 km larg nga Resnja ndërmjet Kosellit dhe Prespës.Gjatë këtyre ditëve janë regjistruar një mori tërmetesh në rajonin e Ballkanit.(Strugalajm.com)

 StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...